Mye på gang hos Trygg Kurs

Det har vært mye spennende som har skjedd hos Trygg Kurs de siste månedene og mer er på gang! Vi har fått med oss flere nye kollegaer, flyttet inn i flotte nye lokaler i Kristiansand, Bergen og Stavanger og om ikke lenge er vi også på plass i Trøndelag med avdelinger i Trondheim og Levanger. 

Vi er virkelig glade for å ha fått med oss nye, dyktige kollegaer med solid erfaring fra kursbransjen. Denne tilveksten gjør at vi nå kan tilby et enda bredere spekter av kurs og samtidig styrke vår kapasitet, noe vi vet våre kunder vil sette pris på.

Med de nye lokalene våre i Kristiansand, Stavanger og Bergen kan vi nå utvide kurstilbudet vårt i disse byene. Det inkluderer selvfølgelig tradisjonell klasseromsundervisning, men også innendørs opplæring i alt fra klatring i stolpe og mast til nedfiring/redning og fallsikringskurs i henhold til standarden NS9610. Alle lokalene våre har også egnede utendørsområder for liftkurs, slokkeøvelser o.l.

Er du nysgjerrig på hvordan vi kan hjelpe deg og din bedrift med å dekke opplæringsbehovene dere har? Ta turen innom en av våre avdelinger eller ring oss på telefon 21 54 40 10. Vi ser frem til å høre fra deg! Komplett kurskalender med våre åpne kurs finner du her.

Skroll til toppen