Toppmeny

Kurs i Granskningsledelse

Både Arbeidstilsynet og forsikringsbransjen krever nå flere interne granskninger av både ulykker og nesten ulykker. Det legges et større ansvar over på de ulike bedrifter at de selv skal gjennomføre interne granskninger .

Dette kurset kan du også ta hjemmefra eller fra eget kontor som nettundervisning via Live på nett-løsningen vår. Løsningen støtter toveis-kommunikasjon med lyd og bilde, med instruktør og andre deltakere slik at læringsutbyttet blir som ved et klasseromskurs. Meld deg på i dag.

Våre instruktører har over 10 års erfaring som granskningsledere og har gjennomført flere granskninger innenfor olje, gass, maritim og landbasert industri.

Vi leverer komplett kurs innen MTO metodikken og passer for linjeledere, formenn, verneombud, HMS personell og annet personell som skal delta i en granskning.

Kjente ulykker og ser på årsakene bak disse ulykkene. Våre instruktører vil også dele av sin erfaring om hvordan det er å gjennomføre granskninger, samt hvilke menneskelige utfordringer en møter gjennom en granskning.

Kurset er praktisk fokusert på hvordan en gjennomfører en granskningen med MTO metodikken.

I kurset går vi igjennom blant annet:

Ulykker
Ulykkesstatistikk for Norge i dag
Årsaken til ulykker
Årsaksanalyse
MTO metodikken
STEP diagrammer
Granskningsledelse
Granskningsgruppe
Kommunikasjon
Intervjuer
Gruppeoppgaver

Aktuelle kurs


Trygg Kurs AS

Meld deg på vårt nyhetsbrev

Nyhetsbrev med nyheter og aktuelt fra Trygg Kurs AS