Kurs i Granskningsledelse

Både Arbeidstilsynet og forsikringsbransjen krever nå flere interne granskninger av både ulykker og nestenulykker. Det legges et større ansvar over på de ulike bedrifter at de selv skal gjennomføre interne granskninger. Vårt kurs i granskning setter deltakerne i stand til å lede og delta i en granskning på en god måte.

Dette kurset kan du også ta hjemmefra eller fra eget kontor som nettundervisning via Live på nett-løsningen vår. Løsningen støtter toveis-kommunikasjon med lyd og bilde, med instruktør og andre deltakere slik at læringsutbyttet blir som ved et klasseromskurs. Meld deg på i påmeldingsskjema nederst på denne siden.

Våre instruktører har over 10 års erfaring som granskningsledere og har gjennomført flere granskninger innenfor olje, gass, maritim og landbasert industri.

Vi leverer komplett kurs innen MTO metodikken som passer for linjeledere, formenn, verneombud, HMS-personell og annet personell som skal delta i en granskning.

Kjente ulykker blir gjennomgått og vi ser på årsakene bak disse ulykkene. Våre instruktører vil også dele av sin erfaring om hvordan det er å gjennomføre granskninger, samt hvilke menneskelige utfordringer man møter i løpet av en granskning.

Kurset er praktisk fokusert på hvordan man gjennomfører en granskning med MTO-metodikken.

I kurset går vi igjennom blant annet:
– Ulykker
– Ulykkesstatistikk for Norge i dag
– Årsaken til ulykker
– Årsaksanalyse
– MTO metodikken
– STEP diagrammer
– Granskningsledelse
– Granskningsgruppe
– Kommunikasjon
– Intervjuer
– Gruppeoppgaver

Krav til forkunnskaper: Ingen

Praktisk informasjon: Kurset går over to dager fra kl. 08.30—16.00.

Pris: Kr. 7.950,- per deltaker og inkluderer kursmateriell og utstedelse av kompetansebevis.

Aktuelle kurs


Handlekurv
Rull til toppen