Førstehjelp

Førstehjelpsopplæring er i stor grad aktuelt for de fleste bedrifter og ansatte. Trygg Kurs AS tilpasser derfor innhold og omfang til den enkelte bedrifts behov. Vi har nå også utviklet førstehjelpskurs som nettkurs for de som ønsker denne undervisningsformen.

PS! Vi har også utviklet nettkurs i førstehjelp. Disse finner du på vår nettkursportal tryggportalen.no

Det er viktig å kunne bidra med umiddelbar hjelp når noen blir akutt syke eller rammet av en ulykke, det være seg et familiemedlem, en kollega, et barn eller en fremmed. Profesjonell akuttmedisinsk hjelp vil ikke alltid nå frem tidsnok. Derfor er det livsviktig at vanlige folk kan sette i gang med for eksempel hjerte- og lungeredning. En slik innsats kan mer enn doble sjansen for å overleve hjertestans.

Kursene gjennomføres av dyktige instruktører med evnen til å undervise på en enkel, interessant og fengende måte. Undervisningen er i stor grad basert på praktiske øvelser hvor alle får trene på å utføre førstehjelp.

I tillegg til norsk, kan vi også tilby engelskspråklige kurs på forespørsel. Følg lenkene nedenfor for å se kursbeskrivelsene på noen av kursene vi kan tilby eller ta kontakt med Trygg Kurs AS for pristilbud til din bedrift.

Førstehjelpskurs som nettkurs

Med hjelp av våre dyktige instruktører har vi også utviklet førstehjelpskurs som nettkurs for de som ønsker det og kan i dag tilby tre varianter på tryggportalen.no:
Førstehjelpskurs med HLR (hjerte- og lungeredning)
Førstehjelpskurs med HLR (hjerte- og lungeredning) og hjertestarter
Førstehjelpskurs utvidet

Rull til toppen