Førstehjelp

Førstehjelpsopplæring er veldig aktuelt for de fleste bedrifter og ansatte. Trygg Kurs AS tilpasser derfor innhold og omfang til den enkelte bedrifts behov. Vi har nå også utviklet førstehjelpskurs som nettkurs for dem som ønsker denne undervisningsformen. Disse finner du på vår nettkursportal tryggportalen.no

Du må godkjenne statistics cookies for å se denne videoen.

Det er viktig å kunne bidra med umiddelbar hjelp når noen blir akutt syke eller rammet av en ulykke, enten det gjelder et familiemedlem, en kollega, et barn eller en fremmed. Profesjonell akuttmedisinsk hjelp vil ikke alltid nå frem tidsnok. Derfor er det livsviktig at vanlige folk kan sette i gang med for eksempel hjerte- og lungeredning. En slik innsats kan mer enn doble sjansen for å overleve hjertestans.

Kursene gjennomføres av dyktige instruktører som har evnen til å undervise på en enkel, interessant og fengende måte. Undervisningen er i stor grad basert på praktiske øvelser hvor alle får trene på å utføre førstehjelp.

Vi kan også tilby engelskspråklige kurs på forespørsel. Følg lenkene nedenfor for å se kursbeskrivelsene på noen av kursene vi kan tilby, eller ta kontakt med Trygg Kurs AS for pristilbud til din bedrift.

Førstehjelpskurs på nett – ta kurset i dag

Med hjelp av våre dyktige instruktører har vi også utviklet førstehjelpskurs som nettkurs for dem som ønsker det:

Skroll til toppen