Om oss

Trygg Kurs har i over 15 år levert kurs og rådgivning innen HMS, dokumentert og sertifisert sikkerhetsopplæring, brannvern, industrivern og førstehjelp. Våre oppdragsgivere er både private og offentlige foretak på land og offshore.

Vårt mål er at våre kurs skal være lagt opp på en pedagogisk og lett forståelig måte, og iht. lovpålagte krav, forskriftsreguleringer og anbefalte bransjekrav. Du finner vårt hovedkontor i Oslo, og vi har avdelinger i Asker, Bergen, Stavanger, Skien og Kristiansand.

Skreddersydd, bedriftsintern opplæring – kompetanseheving slik du ønsker det

Stadig flere bedrifter velger å skreddersy sine kompetansehevende tiltak slik at de i størst mulig grad støtter organisasjonens spesifikke utviklingsbehov for å nå fastsatte forretningsmål. Mulighetene og alternativene er mange med tanke på form og innhold. En kompetansekartlegging som grunnlag for å utvikle læringsplaner, vil optimalisere gjennomføringen. Bedriftsintern opplæring gjør det også mulig å tilpasse sted og tid for gjennomføring slik at dette passer deg som kunde. Ta kontakt med vårt kundesenter for mer informasjon om skreddersydd opplæring.

Åpne kurs – effektive lavkostnadsløsninger

Flere av våre kurs gjennomføres som åpne kurs rundt om i Norge, disse kursene er åpne for alle som ønsker og man kan melde seg på direkte på våre nettsider her på tryggkurs.no. Dette passer godt om det kun er én eller noen få i bedriften som har behov for kurset. Dette er også en meget god løsning for små og mellomstore bedrifter som ikke har et så stort opplæringsbehov at det er kostnadseffektivt å bestille bedriftsintern opplæring. Bruk menyen på denne nettsiden eller se vår kurskalender for å finne ditt kurs og se datoer for kommende gjennomføringer.

Digitale kursløsninger

Trygg Kurs har flere års erfaring med digital undervisning, og tilbyr både forhåndsinnspilte nettkurs på Tryggportalen og undervisning i digitale klasserom fra våre spesielt tilrettelagte studioer.

Tryggportalen, er en digital læringsplattform for nettkurs, her finnes i dag over 50 nettkurs på flere språk, innen emner som HMS, fallsikring, brannvern, førstehjelp, FSE, HR, GDPR, salg med mer. Tryggportalen har også funksjonalitet som gjør det enklere for innkjøpere og opplæringsansvarlige og både kjøpe inn kurs og administrere gjennomføringen av disse.

Vil du vite mer om Tryggportalen og våre digitale kursløsninger? Da kan du lese mer på denne siden. Du er selvfølgelig også hjertelig velkommen til å ta kontakt med vårt kundesenter på telefon 21 54 40 10 eller e-post [email protected].

Dyktige og erfarne instruktører – gir trygghet for din investering

Trygg Kurs AS setter deg som kunde i fokus. For at du skal ha et høyt utbytte og føle deg trygg gjennom hele læreprosessen, bruker vi instruktører med sterk faglig kompetanse og gode undervisningsevner. Våre instruktører har erfaring fra brannvesen, bygg- og anleggsbransjen, politi, skipsfart, ambulansetjenesten, helsevesenet, nasjonal og internasjonal beredskap og redning.

For mer informasjon ta kontakt med vårt kundesenter på telefon 21 54 40 10 eller e-post [email protected]. Du kan også kontakte oss via våre nettsider.

Skroll til toppen