Om oss

Trygg Kurs AS

Vi tilbyr interessante og lærerike kurs innen brannvern, dokumentert opplæring, førstehjelp, industrivern, HMS, og sertifisert opplæring.

Kursene, som avholdes i hele Norge, er tilrettelagt på en pedagogisk og lett forstålig måte, og iht. lovpålagte krav, forskriftsreguleringer og anbefalte bransjekrav. Kursutvikling og koordinering blir administrert fra vårt hovedkontor i Oslo sentrum.

Skreddersydd opplæring
– kompetanseheving slik du ønsker det

Stadig flere bedrifter velger å skreddersy sine kompetansehevende tiltak slik at de i størst mulig grad støtter organisasjonens spesifikke utviklingsbehov for å nå fastsatte forretningsmål. Mulighetene og alternativene er mange med tanke på form og innhold. En kompetansekartlegging som grunnlag for å utvikle læringsplaner, vil optimalisere gjennomføringen. Ta kontakt med oss for mer informasjon om skreddersydd opplæring.

Dyktige og erfarne instruktører
– gir trygghet for din investering

Trygg Kurs AS setter deg som kunde i fokus. For at du skal ha et høyt utbytte og føle deg trygg gjennom hele læreprosessen, bruker vi instruktører med sterk faglig kompetanse og gode undervisningsevner. Våre instruktører har erfaring fra brannvesen, politi, skipsfart, ambulansetjenesten, helsevesenet, nasjonal og internasjonal beredskap og redning.

Åpne kurs – effektive lavkostnadsløsninger

Vi holder en rekke av våre kurs som åpne kurs i vår regi. Dette er en meget god løsning for små og mellomstore bedrifter med opplæringsbehov for et lavt antall ansatte. For mer informasjon om våre åpne kurs, ta kontakt med vårt salgskontor på telefon 21 54 40 10

Du kan også kontakte oss via våre nettsider.

Handlekurv
Rull til toppen