Våtromskurs – Grunnmodul

Grunnmodulen er et tverrfaglig kurs for alle som ønsker mer kunnskap om våtromsbygging og også utgangspunktet for å kunne ta Modul A, B og C.

Dette kurset kan du også ta hjemmefra eller fra eget kontor som nettundervisning via Live på nett-løsningen vår. Løsningen støtter toveis-kommunikasjon med lyd og bilde, med instruktør og andre deltakere slik at læringsutbyttet blir som ved et klasseromskurs. Meld deg på i påmeldingsskjema nederst på denne siden.

OM GRUNNMODULEN
Grunnmodulen er et tverrfaglig kurs for alle som ønsker mer kunnskap om våtromsbygging. Kurset benytter Byggebransjens våtromsnorm (BVN) som kunnskapsbase. Passer for håndverkere, prosjekterende, takstfolk, byggherrer med flere.

Kurset inneholder:
● presentasjon av BVN og gjennomgang av opplæringskravene
● motivasjon, skader i våtrom, bakgrunn for BVN, omfang og gyldighet
● hvem stiller krav?
● planlegging av utførelse
● produksjonskontroll, kontrollrutiner, dokumentasjon
● krav til materialer
● krav til oppbygging av våtrom (læreplanens hovedpunkt)

Grunnmodulen gjennomføres over 2 dager.

OPPTAKSKRAV
Det er ingen spesielle opptakskrav for å delta på Grunnmodulen. Men merk at kurset holdes på norsk og deltakerne må kunne norsk muntlig og skriftlig.

PRAKTISK INFORMASJON
NB! Alle må ha tilgang til BVN (Byggebransjens våtromsnorm) når de går på kurs, og denne tilgangen må kursdeltakeren selv skaffe på forhånd. Kursdeltakere får 50% rabatt på første års abonnement (gjelder kun nye brukere).

KURSBEVIS, SERTIFIKAT
Alle som fullfører Grunnmodul mottar deltakerbevis.

PRIS: 4500,-.

Aktuelle kurs


Handlekurv
Rull til toppen