Toppmeny

Våtromskurs – Grunnmodul

Grunnmodulen er et tverrfaglig kurs for alle som ønsker mer kunnskap om våtromsbygging.

Dette kurset kan du også ta hjemmefra eller fra eget kontor som nettundervisning via Live på nett-løsningen vår. Løsningen støtter toveis-kommunikasjon med lyd og bilde, med instruktør og andre deltakere slik at læringsutbyttet blir som ved et klasseromskurs. Meld deg på i dag.

OM GRUNNMODULEN
Grunnmodulen er et tverrfaglig kurs for alle som ønsker mer kunnskap om våtromsbygging. Kurset benytter Byggebransjens våtromsnorm (BVN) som kunnskapsbase. Passer for håndverkere, prosjekterende, takstfolk, byggherrer med flere. Det er ingen spesielle opptakskrav for å delta på Grunnmodulen.

Kurset inneholder:
● presentasjon av BVN og gjennomgang av opplæringskravene
● motivasjon, skader i våtrom, bakgrunn for BVN, omfang og gyldighet
● hvem stiller krav?
● planlegging av utførelse
● produksjonskontroll, kontrollrutiner, dokumentasjon
● krav til materialer
● krav til oppbygging av våtrom (læreplanens hovedpunkt)

Grunnmodulen gjennomføres over 2 dager, alle som fullfører Grunnmodul mottar deltakerbevis.

NB! Alle må ha tilgang til BVN (Byggebransjens våtromsnorm) når de går på kurs, og denne tilgangen må kursdeltakeren selv skaffe på forhånd. Kursdeltakere får 50% rabatt på første års abonnement (gjelder kun nye brukere).

Dersom kursdeltakeren eller bedriften har abonnement fra før kan de bruke eksisterende brukernavn/passord. Dersom kursdeltakeren/bedriften ikke har abonnement fra før må dette bestilles hos SINTEF Byggforsk i god tid før kurset. For å få kursrabatten, må du sende en skriftlig bestilling på e-post til [email protected]

Aktuelle kurs


Trygg Kurs AS

Meld deg på vårt nyhetsbrev

Nyhetsbrev med nyheter og aktuelt fra Trygg Kurs AS