Sikkerhet på arbeidsplassen – Bygg og anlegg

På norske arbeidsplasser stilles det strenge krav til sikkerhet gjennom lover og forskrifter. Likevel skjer det fortsatt uhell og alvorlige ulykker spesielt innen bygg- og anleggssektoren. Mange av disse ulykkene involverer utenlandske arbeidere.

For å møte denne utfordringen har vi satt sammen et kurs som gir innføring i lov og forskrift, de forskjellige rollene i norsk arbeidsliv, hvordan jobbe sikkert og forsvarlig, og hvordan redusere risiko i arbeid. Kurset er spesielt tilrettelagt for nye arbeidere med utenlandsk bakgrunn som jobber innen bygg- og anlegg. Kurset er tilgjengelig på både norsk og engelsk.

Kjøp tilgang til kurset her

Formål: Kurset gir en grunnleggende innføring i de ulike rollene i norsk arbeidsliv og hvordan de skal samarbeide. Kurset er spesielt tilpasset forhold innen bygg- og anlegg.

Følgende emner blir bl.a. gjennomgått:
Arbeidsmiljøloven
Arbeidsgivers plikter
Arbeidstakers rettigheter og plikter
Verneombudet
Avviksbehandling
Risikovurdering
HMS i praksis
Kort innføring i førstehjelp og brann
Alkohol og legemidler

Målgruppe: Nye arbeidstakere i Norge med utenlandsk bakgrunn.

For mange kan det være både kostbart og vanskelig å frigjøre tid til å ta et klasseromskurs. Vi har derfor laget et nettkurs basert på suksessen vi har hatt med våre klasseromskurs. Kurset er bygget opp i moduler med film, tekst og bilder og etter endt kurs er det lagt opp til en test som man må bestå for å utstedt kursbevis.

Praktisk informasjon: Tilgangen varer i 3 måneder, kurset kan gjennomføres på PC, smart-telefon og nettbrett såfremt man har tilgang til internett.

Pris: Kurset koster 1600,- eks. mva. Inkludert i prisen er utstedelse av kursbevis.

Kjøp tilgang til kurset her

Handlekurv
Rull til toppen