Sikkerhet på arbeidsplassen – bygg og anlegg

På norske arbeidsplasser stilles det strenge krav til sikkerhet gjennom lover og forskrifter. Likevel skjer det fortsatt uhell og alvorlige ulykker, spesielt innen bygg- og anleggssektoren. Mange av disse ulykkene involverer utenlandske arbeidere.

For å møte denne utfordringen har vi satt sammen et kurs som gir innføring i lover og forskrifter, de forskjellige rollene i norsk arbeidsliv, hvordan man kan jobbe sikkert og forsvarlig, og hvordan man kan redusere risiko i arbeidet. Kurset er spesielt tilrettelagt for nye arbeidere med utenlandsk bakgrunn som jobber innen bygg og anlegg. Kurset er tilgjengelig på både norsk og engelsk.

Kjøp tilgang til kurset her

Formål: Kurset gir en grunnleggende innføring i de ulike rollene i norsk arbeidsliv og hvordan de forskjellige skal samarbeide. Kurset er spesielt tilpasset forhold innen bygg og anlegg.

Følgende emner blir bl.a. gjennomgått:
– Arbeidsmiljøloven
– Arbeidsgivers plikter
– Arbeidstakers rettigheter og plikter
– Verneombudet
– Avviksbehandling
– Risikovurdering
– HMS i praksis
– Kort innføring i førstehjelp og brann
– Alkohol og legemidler

Målgruppe: Nye arbeidstakere i Norge med utenlandsk bakgrunn.

For mange kan det være både kostbart og vanskelig å frigjøre tid til å ta et klasseromskurs. Vi har derfor laget et nettkurs basert på suksessen vi har hatt med våre klasseromskurs. Kurset er bygget opp i moduler med film, tekst og bilder. Etter endt kurs må man bestå en test for å få utstedt kursbevis.

Praktisk informasjon: Tilgangen varer i 3 måneder. Kurset kan gjennomføres på PC, smarttelefon og nettbrett så lenge man har tilgang til internett.

Pris: Kurset koster 1690,- eks. mva. Utstedelse av kursbevis er inkludert i prisen.

Kjøp tilgang til kurset her

Skroll til toppen