Avdelinger

Trygg Kurs har sitt hovedkontor sentralt i Oslo i Storgata 8, og fire avdelingskontorer; Avdeling Øst i Asker på Holmen, Avdeling Vest i Stavanger og Bergen og Avdeling Sør i Kristiansand.

Hovedkontor – Oslo
Vårt hovedkontor er lokalisert i lyse og moderne lokaler i 6. etasje i Storgata 8. Lokalet er bare få skritt unna Jernbanetorget. Hit kommer du enkelt med buss, trikk, t-bane og tog. Kjører du bil kan du parkere i ulike parkeringshus i nærheten av våre lokaler. Lokalet har alle fasiliteter. På større kurs tilbyr vi en god lunsj i flotte omgivelser rett ved siden av våre lokaler.

I våre lokaler i Storgata har vi selvsagt et godt utvalg av kaffe og te, samt annen drikke tilgjengelig for våre kursdeltakere.


Vis større kart

 

Avdeling Øst – Holmen
Avdeling Øst holder til på Holmen i Nye Vakås vei 78 og 64, en kort avstikker fra E18, og er vår største avdeling. Her har vi flere undervisnings­rom, øvelseshall for klatring i mast og stolpe og arealer for praktisk trening i bruk av fallsikringsutstyr, løfteredskap, lift m.m. Vi har også et filmstudio hvor vi produserer lyd og bilde blant annet til våre nettkurs. Vi har utstilling av sikkerhets- og arbeidsutstyr, som fallsikringsutstyr, utstyr til brann- og industrivern, førstehjelpsutstyr, vi har også et lite lager med de mest populære produktene, i tillegg har vi et verksted for kontroll og vedlikehold av utstyr.Det er gratis parkering på umerkede plasser rundt bygget. Om du kommer med tog til Hvalstad stasjon er det ca 15 min å gå til oss.


Vis større kart

 

Avdeling Grenland
Avdeling Grenland holder til i Bedriftsvegen 27 på Kjørbekk i Skien. Du finner oss i andre etasje over Posten på Kjørbekk. Her har vi et stort undervisningslokale med god plass til å kunne arrangere både åpne og bedriftsinterne kurs. Det er gode parkeringsmuligheter og et stort uteareal med plass til praktiske øvelser i forbindelse med f.eks. liftkurs og varme arbeider kurs. Avdelingen er sentralt plassert mellom Skien og Porsgrunn. Du er velkommen til oss.

Vis større kart

 

Avdeling Vest – Stavanger
Avdeling Vest holder til i Kontorveien 15 på Forus i Stavanger, et moderne kontorbygg med alle fasiliteter. Her har vi kontorer, kurslokaler og innspillingsrom for lyd og bilde til nettkurs. Det er også utearealer for gjennomføring av liftkurs, varme arbeider kurs med mer.
Vis større kart

 

Avdeling Sør – Kristiansand
Avdeling Sør holder til ved Sørlandsparken i Kristiansand. Adressen er Krittveien 6, 4656 Kristiansand. Her har vi kontorer, kurslokaler og utearealer for gjennomføring av liftkurs, varme arbeider kurs med mer.
Vis større kart

 

Avdeling Vest – Bergen
Avdeling Bergen holder til på Bontelabo, et historisk næringsområde i utvikling, like ved Bergenhus festning og innseilingen til Bergen by. Adressen er Bontelabo 2, 5003 Bergen. Her har vi kontorer, kurslokaler og utearealer for gjennomføring av liftkurs, varme arbeider kurs med mer.
Vis større kart

 

Rull til toppen