Avdelinger

Trygg Kurs har sitt hovedkontor sentralt i Oslo i Storgata 8. I tillegg har vi avdelingskontorer i  Asker, Grenland, Kristiansand, Stavanger, Haugesund og Bergen.

Avdeling Oslo
Vårt hovedkontor er lokalisert i lyse og moderne lokaler i 6. etasje i Storgata 8. Lokalet er bare få skritt unna Jernbanetorget. Hit kommer du enkelt med buss, trikk, t-bane og tog. Kjører du bil kan du parkere i ulike parkeringshus i nærheten av våre lokaler. Lokalet har alle fasiliteter. På større kurs tilbyr vi en god lunsj i flotte omgivelser rett ved siden av våre lokaler.

I våre lokaler i Storgata har vi selvsagt et godt utvalg av kaffe og te, samt annen drikke tilgjengelig for våre kursdeltakere.


Vis større kart

Avdeling Asker (Holmen) 
Avdeling Holmen i Nye Vakås vei 64, en kort avstikker fra E18, og er vår største avdeling. Her har vi flere undervisnings­rom, øvelseshall for klatring i mast og stolpe og arealer for praktisk trening i bruk av fallsikringsutstyr, løfteredskap, lift m.m.

Vi har også et filmstudio hvor vi produserer lyd og bilde blant annet til våre nettkurs. Her finner du også Tryggbutikkens utstilling av sikkerhets- og arbeidsutstyr, som fallsikringsutstyr, utstyr til brann- og industrivern, førstehjelpsutstyr, samt et lite lager med de mest populære produktene i tillegg til at vi har et verksted for kontroll og vedlikehold av utstyr.

Det er gratis parkering på umerkede plasser rundt bygget. Om du kommer med tog til Hvalstad stasjon er det ca 15 min å gå til oss.


Vis større kart

Avdeling Grenland
Avdeling Grenland holder til i Bedriftsvegen 27 på Kjørbekk i Skien. Du finner oss i andre etasje over Posten på Kjørbekk. Her har vi et stort undervisningslokale med god plass til å kunne arrangere både åpne og bedriftsinterne kurs. Det er gode parkeringsmuligheter og et stort uteareal med plass til praktiske øvelser i forbindelse med f.eks. liftkurs og varme arbeider kurs. Avdelingen er sentralt plassert mellom Skien og Porsgrunn. Velkommen!


Vis større kart

Avdeling Haugesund
Avdeling Haugesund holder til på Raglamyr, et næringsområde i utvikling sentralt i Haugesund. Adressen er Raglamyrveien 13, 5536 Haugesund. Her har vi kontorer, kurslokaler og utearealer for gjennomføring av praksis til liftkurs, varme arbeider-kurs og lignende. Vi har også treningshall hvor vi kan gjennomføre kurs innen arbeid i høyden, deriblant fallsikringskurs, stolpe- og mastklatring, årlig nedfiring, stillaskurs med mer.

Gratis parkering på området rundt bygget.


Vis større kart

Avdeling Stavanger
Avdeling Stavanger holder til i Kontorveien 15 på Forus like ved E39, i et moderne kontorbygg med alle fasiliteter. Her har vi kontorer, kurslokaler og innspillingsrom for lyd og bilde til nettkurs. Det er også utearealer for gjennomføring av liftkurs, varme arbeider kurs, slokkeøvelser med mer.

Dette er det første bygget en ser på høyre side etter at en har passert betalingsbommen på Forus. Fra E39 kan en også se vårt skilt “Trygg Kurs” på byggets vegg. Inngangen til vårt kurssenter befinner på baksiden av bygget. Her er det gratis korttidsparkering for våre gjester. Våre kursdeltakere har tilgang til gratis parkering lokalisert utenfor Elite Vinduspuss, på Lagerveien 23, ca. 150 meter unna kurssenteret vårt.
Kommer en kjørende fra Stavanger, så svinger en av mot Solasplitten, og tar andre avkjørsel (første avkjørsel er kun for busser) og fortsetter så helt frem mot Stavanger Business Park (på veien passerer en bl.a. Bavaria). Om man kommer fra Sandnes tar man avkjørselen mot Equinor, kjører broen over E39, tar deretter første avkjørsel til høyre.


Vis større kart

Avdeling Bergen
Avdeling Bergen holder til på Bontelabo, et historisk næringsområde i utvikling, like ved Bergenhus festning og innseilingen til Bergen by. Adressen er Bontelabo 2, 5003 Bergen. Her har vi kontorer, kurslokaler og utearealer for gjennomføring av liftkurs, varme arbeider-kurs med mer.

Når du kjører/går forbi bryggen i Bergen, mot Sandviken, så ligger Bontelabo 2, ca 600 meter unna. Hovedinngangen ligger til venstre på framsiden mot veien. Derfra skal man opp noen trapper, før det er skiltet til lokalene våres til høyre.

Kommer man med bil er det enkleste stedet å parkere på andre siden av veien fra bygget. Pris for parkering er 30 kr timen, maks 230 kr dagen. Er dette fullt, kan man stå på baksiden av bygget. Velkommen!


Vis større kart

Avdeling Sør – Kristiansand
Avdeling Sør holder til ved Sørlandsparken i Kristiansand. Adressen er Krittveien 6, 4656 Kristiansand. Her har vi kontorer, kurslokaler og utearealer for gjennomføring av liftkurs, varme arbeider-kurs med mer.

Gratis parkering på området utenfor bygget.


Vis større kart