Avdelinger

Trygg Kurs har sitt hovedkontor sentralt i Oslo i Storgata 8. I tillegg har vi avdelingskontorer i  Asker, Grenland, Kristiansand, Stavanger, Haugesund og Bergen.

Avdeling Oslo
Vårt hovedkontor er lokalisert i lyse og moderne lokaler i 6. etasje i Storgata 8. Lokalet er bare få skritt unna Jernbanetorget. Hit kommer du enkelt med buss, trikk, t-bane og tog. Kjører du bil kan du parkere i ulike parkeringshus i nærheten av våre lokaler. Lokalet har alle fasiliteter.


Vis større kart

Avdeling Asker (Holmen) 
Avdeling Holmen i Nye Vakås vei 64, en kort avstikker fra E18, og er vår største avdeling. Her har vi flere undervisnings­rom, øvelseshall for klatring i mast og stolpe og arealer for praktisk trening i bruk av fallsikringsutstyr, løfteredskap, lift m.m.

Vi har også et filmstudio hvor vi produserer lyd og bilde blant annet til våre nettkurs. Her finner du også Tryggbutikkens utstilling av sikkerhets- og arbeidsutstyr, som fallsikringsutstyr, utstyr til brann- og industrivern, førstehjelpsutstyr, samt et lite lager med de mest populære produktene i tillegg til at vi har et verksted for kontroll og vedlikehold av utstyr.

Det er gratis parkering på umerkede plasser rundt bygget. Om du kommer med tog til Hvalstad stasjon er det ca 15 min å gå til oss.


Vis større kart

Avdeling Grenland
Avdeling Grenland holder til i Bedriftsvegen 27 på Kjørbekk i Skien. Du finner oss i andre etasje over Posten på Kjørbekk. Her har vi et stort undervisningslokale med god plass til å kunne arrangere både åpne og bedriftsinterne kurs. Det er gode parkeringsmuligheter og et stort uteareal med plass til praktiske øvelser i forbindelse med f.eks. liftkurs og varme arbeider kurs. Avdelingen er sentralt plassert mellom Skien og Porsgrunn. Velkommen!


Vis større kart

Avdeling Haugesund
Avdeling Haugesund holder til på Raglamyr, et næringsområde i utvikling sentralt i Haugesund. Adressen er Raglamyrveien 13, 5536 Haugesund. Her har vi kontorer, kurslokaler og utearealer for gjennomføring av praksis til liftkurs, varme arbeider-kurs og lignende. Vi har også treningshall hvor vi kan gjennomføre kurs innen arbeid i høyden, deriblant fallsikringskurs, stolpe- og mastklatring, årlig nedfiring, stillaskurs med mer.

Gratis parkering på området rundt bygget.


Vis større kart

Avdeling Stavanger
Avdeling Stavanger holder til på Heiamyrå 16 A (2. etasje), like ved Gamle Forusveien og den nye bussveien i retning til/fra Stavanger. Vi har kontorer, kurslokaler, møterom og egen øvelseshall for blant annet fallsikring og stolpe-, nedfirings og stillaskurs. Vi har også rikelig med uteareal som er velegnet til blant annet slukke øvelser på varme arbeider kurs. Det er gode parkeringsmuligheter like utenfor kurssenteret vårt, som gjør turen fra bilen og inn i bygningen mindre bløt på regnfulle dager. Parkeringen er gratis..

Hjertelig velkommen til oss!


Vis større kart

Avdeling Bergen
Avdeling Bergen holder til på Hylkje, et moderne næringsområde i utvikling. Adressen er Hylkjeflaten 34, 5109 Hylkje. Her har vi kontorer, kurslokaler og treningsområde både innendørs og utendørs. Her gjennomfører vi praktisk trening i fallsikring, stolpeklatring, masteklatring, liftkurs og slokkeøvelser.

Kommer man med bil er det godt med gratis parkering rundt bygningene på området. Om man ønsker å ta kollektivt går bussrutene 36 og 300 forbi på E39 rett nedenfor. Lokalene er moderne og er også tilpasset rullestolbrukere. Velkommen!

Avdeling Sør – Kristiansand
Avdeling Sør holder til ved Sørlandsparken i Kristiansand. Adressen er Skibåsen 35D, 4636 Kristiansand. Når du kommer til et lite veikryss med NAF senteret, kjører du inn slik at dette kommer på din venstre side. Du skal passere både NAF senter og stort grått bygg med BUSCK skilt på. Kjør inn til lokalet vårt som er i samme bygg som firmaet PST. Her har vi kontorer, kurslokaler og treningsområde både innendørs og utendørs. Vi gjennomfører praktisk trening i fallsikring, stolpeklatring, liftkurs og slokkeøvelser.

Gratis parkering på stort uteområde oppforbi bygget som avdelingen vår er i.

Skroll til toppen