Toppmeny

Stillaskurs

Norske myndigheter innførte med virkning fra 1. januar 2016 nye regler om arbeid i høyden. Den største endringen gjelder nye opplærings krav for stillasmontører. Det er kapittel 17 i forskrift om utførelse av arbeid som nå er revidert. Opplæring av stillasmontører deles nå inn etter stillasets høyde. Stillasmontører som skal bygge stillas over to meter skal ha opplæring. Opplæringen skal blant annet gjøre arbeidstaker i stand til å vurdere stillasmaterialets tilstand og behov for vedlikehold.

Dette kurset kan du også ta hjemmefra eller fra eget kontor som nettundervisning via Live på nett-løsningen vår. Løsningen støtter toveis-kommunikasjon med lyd og bilde, med instruktør og andre deltakere slik at læringsutbyttet blir som ved et klasseromskurs. Meld deg på i dag.

Vi leverer følgende stillaskurs. Klikk deg inn på de enkelte kursene for å lese mer, se aktuelle datoer og påmeldingsskjema.

Stillaskurs 2-5 meter – Teori og praksis

Stillaskurs 2-5 meter – Teori

Stillaskurs 5-9 meter – Teori og praksis

Stillaskurs 5-9 meter – Teori

Brukerkurs stillas og stiger

Relaterte kurs

Stillaskurs 2-5m - Teori og praksisStillaskurs_2-5m-teoriStillaskurs 5-9m - Teori og praksisStillaskurs_5-9m-teoriBrukerkursStillasAnhukerkurs
Fallsikringskurs
Liftkurs

Trygg Kurs AS

Meld deg på vårt nyhetsbrev

Nyhetsbrev med nyheter og aktuelt fra Trygg Kurs AS