Toppmeny

HMS-kurs og -rådgivning

HMS-opplæring er lovpålagt for de fleste bedrifter. Dette gjelder eksempelvis bedriftens ledere, verneombud og AMU medlemmer. Trygg Kurs tilbyr også HMS-rådgivning, se mer info nederst på siden.

Kursene gjennomføres av dyktige instruktører med evnen til å undervise på en enkel, interessant og fengende måte så det stilles ingen krav til forkunnskaper for å kunne delta. Kompetansebevis blir utstedt til deltakerne for å oppfylle lovens krav til dokumentasjon.

I tillegg til norsk, kan vi også tilby engelskspråklige kurs på forespørsel.

Følg lenkene nedenfor for oversikt over planlagte kurs eller ta kontakt med Trygg Kurs AS for pristilbud til din bedrift.

HMS-kurs for ledere

HMS-kurs for ledere gir en innføring i de viktigste aspektene i HMS-arbeidet og gjennomføres i tråd med Arbeidstilsynets veiledning for denne type opplæring. Kursbevis blir utstedt etter gjennomført kurs for å oppfylle kravet til skriftlig dokumentasjon.

Les mer om HMS-kurs for ledere og se aktuelle datoer

Verneombudskurs – 2 dagers kurs

Kurset er ment for virksomheter og bransjer hvor partene har avtalt kortere opplæringstid enn 40 timer. Det gis grunnleggende innføring i de viktigste temaer innenfor HMS-arbeid, slik at man etter endt kurs kan delta aktivt og bidra på en god måte i HMS-arbeidet.

Les mer om Verneombudskurs – 2 dagers kurs og se aktuelle datoer

Verneombudskurs – 40 timers kurs

Kurset er myntet på virksomheter og bransjer hvor det kreves opplæringstid på 40 timer. Det gis grundig innføring i de viktigste temaer innenfor HMS-arbeid, slik at man etter endt kurs kan delta aktivt og bidra på en god måte i HMS-arbeidet.

Les mer om Verneombudskurs – 40 timers kurs og se aktuelle datoer

HMS-rådgivning


Vi i Trygg Kurs har mange års erfaring fra kursing og rådgivning innen HMS, noe som gir oss et godt utgangspunkt for å kunne bistå din bedrift med å dekke deres behov enten dere trenger hjelp til å komme i gang med arbeidet, eller om dere trenger bistand for å videreutvikle eksisterende systemer. Vi kan hjelpe deg gjennom hele eller deler av prosessen, fra oppbygging til implementering og vedlikehold. Vi tilpasser rådgivningen til din bedrift og bransje, kompleksitet, størrelse, risiko og dokumentasjonskrav.

Les mer om HMS-rådgivning

Relaterte kurs

HMS kurs for ledere
Verneombud - 2 dagers kurs
Verneombud - 40 timers kurs
Risikovurderingskurs
Brannvernlederkurs
Offshore / skip kurs
Truckførerkurs
Anleggsmaskin kurs