Fallsikringskurs – 4 timer

Du må godkjenne statistics cookies for å se denne videoen.

Norske myndigheter krever at arbeidstakere som skal benytte fallsikringsutstyr i sitt arbeid, har fått opplæring i bruken av dette («Forskrift om organisering, ledelse og medvirkning» kap. 8 § 8-1 «Gjennomgående krav til opplæring»). Det er arbeidsgiver som er ansvarlig for at arbeidstakeren får nødvendig opplæring. Vårt grunnleggende fallsikringskurs på 4 timer gir en grunnleggende teoretisk og praktisk innføring i fallsikring. Målgruppen er de som benytter fallsikringsutstyr av og til og ledere/innkjøpere som trenger mer kunnskap om riktig valg og bruk.

Er du på utkikk etter et mer omfattende fallsikringskurs anbefaler vi vårt dagskurs i fallsikring som går over en dag og som er iht standarden NS9610: Klikk her for å lese mer om Fallsikringskurs NS9610 og se datoer for åpne kurs

Om du ønsker vårt grunnleggende fallsikringskurs så er dette også tilgjengelig som nettkurs på norsk, engelsk og polsk på Tryggportalen.

Formål: Gi deltakerne økt kunnskap om fallsikringsutstyr og gjøre deltakerne bevisst på viktige sikkerhetstiltak, slik at personskader og ulykker på arbeidsplassen kan unngås.

Følgende emner blir bl.a. gjennomgått:
– Lover og forskrifter
– Kontroll; daglig og periodisk
– Oppbevaring og vedlikehold
– Fallsikringsseler, dempere, fallblokker og forankringspunkt
– Forankring
– Hengetraume

Målgruppe: Deg som skal benytte fallsikringsutstyr en gang imellom eller ledere/innkjøpere som trenger mer kunnskap om riktig valg og bruk.

Varighet: 4 timer.

Krav til forkunnskaper: Ingen formelle krav. Kurset gjennomføres på norsk.

Her er datoer for kommende Fallsikringskurs – 4 timer. Meld deg på i dag.


Skroll til toppen