Brannvernkurs

Du må godkjenne statistics cookies for å se denne videoen.

Et krav fra norske myndigheter. Brannvernloven med forskrift og HMS-lovgivningen krever at alle ansatte i «særskilte brannobjekter» skal ha opplæring i forebyggende brannvern og brannslukking. Det er arbeidsgivers ansvar å kunne dokumentere at de ansatte har den nødvendige kunnskapen.

Få uforpliktende tilbud på kurs

Dette kurset er også tilgjengelig på nett: Brannvernkurs på nett

Trygg Kurs AS har gleden av å tilby grunnleggende brannvernkurs for alle virksomheter som er pålagt å ha brannvernopplæring. Dette gjelder for eksempel barnehager, sykehjem, skoler, behandlingsinstitusjoner, kjøpesentre og leiekomplekser. Det stilles ingen krav til forkunnskaper for å delta.

Kursets varighet og omfang tilpasses ditt firmas behov. Det består normalt av en teoretisk og en praktisk del. Vi kan gjennomføre kurset hos oppdragsgiver eller i lokalene til Trygg Kurs AS.

I den teoretiske delen blir følgende temaer drøftet:
– Lover og forskrifter
– Nødvendigheten av brannvernarbeid
– Brannteori
– Innføring i slukkemidler
– Organisatoriske og tekniske brannverntiltak
– Holdninger og motivasjon

Den praktiske delen vil bestå av slukkeøvelser. Her får kursdeltagerne diverse demonstrasjoner, i tillegg til at de selv får trene på å slukke brann med CO2-apparater og brannteppe.

Trygg Kurs AS har egen slukketilhenger som er spesialbygd for praktiske øvelser. Dette gjør at praktisk slukketrening kan utføres de fleste steder, og at øvelsene er så godt som fri for forurensning.

I tillegg til kurs på norsk, kan vi tilby engelskspråklige kurs på forespørsel.

Uforpliktende tilbud - Brannvernkurs

Dette er et bedriftsinternt kurs. Fyll ut skjemaet for å få et tilbud til din bedrift.

Skroll til toppen