Kurs i Byggherreforskriften

Trygg Kurs tilbyr dette kurset for å gi deltakerne en innføring i Byggherreforskriften og reguleringene i denne, med fokus på aktørenes ansvar og roller i arbeidet med helse, miljø og sikkerhet i prosjekter.

Dette kurset kan du også ta hjemmefra eller fra eget kontor som nettundervisning via Live på nett-løsningen vår. Løsningen støtter toveis-kommunikasjon med lyd og bilde, med instruktør og andre deltakere slik at læringsutbyttet blir som ved et klasseromskurs. Meld deg på i påmeldingsskjema nederst på denne siden.

Kurset passer godt for ledere på alle nivå i bygg- og anleggsprosjekter. Kurset retter seg også mot byggherren og byggherrens hjelpere, som byggherres representant, koordinator. Videre er det fokus på den prosjekterende, arbeidsgiveren og enmannsbedriften.

Følgende emner blir bl.a. gjennomgått:
– Forholdet mellom byggherre og entreprenør
– Avtaler mellom partene
– Krav til risikovurdering
– Hva plikter byggherre, prosjekterende og utførende
– SHA-plan
– Rollekonflikter
– Koordinering mellom faggrupper

For de som ønsker ytterligere fordypning i temaer som faller inn under rollen til en SHA-koordinator så anbefaler vi kurset vårt SHA-koordinator. Merk at ved påmelding på både Kurs i Byggherreforskriften og SHA-koordinator gir vi 10% på kursavgiften.

Krav til forkunnskaper: Deltakerne må beherske norsk muntlig og skriftlig.

Praktisk informasjon: Kurset avholdes fra kl. 09.00–16.00, for øvrig sørger Trygg Kurs AS for alt nødvendig utstyr for gjennomføring av kurset.

Pris: Totalprisen på kurset er kr. 3.600,- per deltaker og inkluderer kursmateriell og utstedelse av kompetansebevis.

Hvis ønskelig, kan vi også tilby bedriftsinterne kurs på forespørsel.

Aktuelle kurs


Handlekurv
Rull til toppen