«Live på nett» – digital klasseromsundervisning

Du må godkjenne statistics cookies for å se denne videoen.

«Live på nett» skiller seg fra et tradisjonelt webinar ved at interaktiviteten er ivaretatt. Systemet tillater toveiskommunikasjon mellom deltaker og instruktør, og kursdeltakerne seg imellom. Slik ivaretas den tverrfaglige interaksjonen ved at alle får med seg alle deler av kurset – til tross for at man gjerne befinner seg på forskjellige lokasjoner i Norge eller på tvers av landegrenser.

Kostnadsbesparelsen sammenliknet med å sende kursdeltakere på tradisjonelle kurs, eller en instruktør til arbeidsplassen, er åpenbar.

For å tilrettelegge for en best mulig kursopplevelse har vi innredet et eget lyd- og filmstudio med spesialdesignede løsninger for lyssetting og akustikk med greenscreen, kameraer, mikrofoner, tradisjonell tavle og topp moderne IT-løsninger som optimaliserer klasseroms-opplevelsen.

Fordeler ved opplæring over nett
– Spar tid og ressurser
– Mindre reising = miljøvennlig
– “Live”-kurs tilsvarer et vanlig klasseromskurs med to-veis kommunikasjon

Så og si alle kurs kan gjennomføres “Live på nett”, og løsningen åpner for at vi kan skreddersy et kursopplegg for kundene. Ta kontakt om du ønsker du et tilbud på et “Live på nett”-kurs eller bare har lyst til å vite mer.

Ring oss på 21 54 40 10 eller benytt kontaktskjema under.

Kontaktskjema - Live på nett

Fyll ut skjemaet for å ta kontakt med oss

Skroll til toppen