Toppmeny

«Live på nett» – digital klasseromsundervisning

Trygg Kurs har nå et nytt produkt å tilby kundene sine – «Live på nett». «Live på nett»-konseptet ble til som en konsekvens av at flere kunder melder inn behov for klasseromsundervisning, samtidig som de har utfordringer knyttet til enten tidspress, logistikk, utstyr og personell, HMS og sikkerhet.

«Live på nett» skiller seg fra et tradisjonelt webinar ved at interaktiviteten er ivaretatt. Systemet tillater toveiskommunikasjon mellom deltaker og instruktør, og kursdeltakerne seg imellom. Slik ivaretas den tverrfaglige interaksjonen ved at alle får med seg alle deler av kurset – til tross for at man gjerne befinner seg på forskjellige lokasjoner i Norge eller på tvers av landegrenser. Kostnadsbesparelsen sammenliknet med å sende kursdeltakere på tradisjonelle kurs, eller en instruktør til arbeidsplassen, er åpenbar.

For å tilrettelegge for produktet har vi innredet et eget lyd- og filmstudio med spesialdesignede løsninger for lyssetting og akustikk med greenscreen, kameraer, mikrofoner, tradisjonell tavle og topp moderne IT-løsninger som optimaliserer klasseroms-opplevelsen.

Ta kontakt om du ønsker du et tilbud på et «Live på nett»-kurs eller bare har lyst til å vite mer.

Ring oss på 21 54 40 10 eller benytt kontaktskjema under.

Kontaktskjema

Fyll ut skjemaet for å ta kontakt med oss
Trygg Kurs AS