Kurs i Byggebransjens Våtromsnorm (BVN)

Trygg Kurs er godkjent av Fagrådet for våtrom (FFV) og tilbyr kurs i Byggebransjens våtromsnorm, BVN. Kurs i Byggebransjens Våtromsnorm (BVN), kanskje bedre kjent som våtromskurs, er en videre kvalifisering og dokumentasjon på spisskompetanse i bygging av våtrom innenfor eget fag. Sertifiseringen krever derfor relevant fagutdanning eller relevant praksis og er ikke en praktisk opplæring.

Våtromskursene er bygget opp i følgende moduler.

Grunnmodulen
Grunnmodulen er et tverrfaglig kurs for alle som ønsker mer kunnskap om våtromsbygging. Kurset benytter Byggebransjens våtromsnorm (BVN) som kunnskapsbase, og passer for håndverkere, prosjekterende, takstfolk, byggherrer med flere. Det er ingen spesielle opptakskrav for å delta på Grunnmodulen.

NB! Grunnmodulen er basiskurset og obligatorisk for de som ønsker å ta Modul A, B eller C. Etter endt kurs får man et digitalt deltakerbevis, men man får ikke «våtromssertifikatet».

Modul A
Modul A er beregnet på utførende håndverker. Det kreves av de som deltar at de har fag- eller svennebrev, eller tilsvarende praksis, i et byggfag. Etter bestått eksamen og prosjektoppgave får man våtromssertifikat.

Modul B
Modul B er beregnet på de som jobber med prosjektering og prosjektledelse. Det kreves at de som deltar har formell utdannelse fra høyskole, fagskole eller mesterbrev. Se kursbeskrivelse for mer info.

Dette kurset kan du også ta hjemmefra eller fra eget kontor som nettundervisning via Live på nett-løsningen vår. Løsningen støtter toveis-kommunikasjon med lyd og bilde, med instruktør og andre deltakere slik at læringsutbyttet blir som ved et klasseromskurs. Meld deg på i påmeldingsskjema nederst på denne siden.

Grunnmodul

Modul A (for utførende)

Modul B (Ledelse av prosjektering og utførelse)

Oppdateringskurs

Klikk deg inn på den modulen som passer deg og meld deg på kurs i dag. Kursene leveres både som åpne klasseromskurs og som bedriftsintern opplæring.

Handlekurv
Rull til toppen