Ledig stilling

Trygg Kurs AS er en nasjonal totalleverandør av rådgivning og kurs innen HMS- og sikkerhetsopplæring. Noen av våre fagområder er HMS, førstehjelp, brann- og industrivern, sertifisert og dokumentert sikkerhetsopplæring som kran, truck og anleggsmaskin.

Vi har nå flere ledige stillinger som alle er utlyst på FINN.no

Kursinstruktør

Vi opplever stor økning i oppdragsmengden på Vestlandet, Sørlandet og Østlandet og har stort behov for flere instruktører som har lyst til å jobbe med kurs og opplæring innen dokumentert og sertifisert sikkerhetsopplæring og innen HMS generelt.

Det vi har spesielt behov for nå er:
– instruktører sertifisert av Brannvernforeningen til å holde kurs i Varme arbeider
– deg som har erfaring med arbeid i høyden og bruk av fallsikringsutstyr
– deg som er kvalifisert til å holde FSE-kurs for elektriker og andre omfattet av forskriften

Vi leverer kurs over hele Norge så det må påregnes reising i jobben, men ønsker i utgangspunktet at våre nye instruktører har base på Vestlandet eller Østlandet.

Dette er en stilling som deltidsansatt/timeansatt og antall timer vil variere mye. Passer godt for personer som jobber skift eller offshore/maritimt og har lengre friperioder. Vi ser det som en stor fordel om jobben din er relevant for kursene du skal holde.

Du kan lese mer om stillingen og sende inn din søknad på Finn.no

Avdelingsleder Trondheim

Vil du være med på satsingen vår i Trøndelag og utvikle vårt kurssenter i Trondheim?
Som landsdekkende leverandør har Trygg Kurs allerede mange kunder i regionen, og våre kunder ser fram til at vi får etablert oss med egne lokaler. Det ser vi fram til også. I løpet av første halvår 2024 vil dette bli virkelighet. Har du lyst til å være med på denne reisen og etableringen av vårt nye kurssenter?

Som avdelingsleder vil ditt hovedfokus, i tillegg til å ha ansvar for avdelingen, være salg av kurs og opplæring til nye og eksisterende kunder i Trondheimsregionen. Vi ser også for oss at du kan fungere som instruktør i deler av vårt kurssegment.

Du kan lese mer om stillingen og sende inn din søknad på Finn.no