Toppmeny

Trygg Portalen – en digital læringsplattform

Trygg Kurs har over 10 års erfaring med kurs og rådgivning innen HMS, beredskap og sikkerhet for både landbaserte og offshore-bedrifter. For å kunne hjelpe både gamle og nye kunder i enda større grad er vi i ferd med å overføre denne kompetansen også til digitalt format slik at vi kan tilby enda mer fleksible opplæringsformer og flere produkter som våre kunder vil ha nytte av.

Fordelene med en digital plattform og e-læring er åpenbare, forutsatt at man har nettilgang kan opplæringen gjennomføres på et sted og tidspunkt som passer kunden, og man slipper reise- og hotellkostnader. Om man kjøper noen av våre rådgivningstjenester er disse like tilgjengelig som kursene.

Ikke alle ønsker og ikke all opplæring lar seg gjennomføre digitalt og via nett, så vi vil fortsette med å tilby våre klassiske klasseromskurs for de som ønsker det. Det vil også være mulig å kombinere e-læring og klasseromskurs, såkalt hybrid-læring.

Vi har valgt å starte med med HMS-kurs for ledere, Verneombudskurs, Risikovurderingskurs og FSE-kurs for elektrikere.

Klikk deg gjerne inn på tryggportalen.no for mer info. Følg med, flere nyttige produkter for din bedrift er under utvikling.

Ta kontakt med oss om du har spørsmål.