Brannvernkurs – nettkurs

Du må godkjenne statistics cookies for å se denne videoen.

Et krav fra norske myndigheter. Brannvernloven med forskrift og HMS-lovgivningen krever at alle ansatte i «særskilte brannobjekter» skal ha opplæring i forebyggende brannvern og brannslukking. Det er arbeidsgivers ansvar å kunne dokumentere at de ansatte har den nødvendige kunnskapen.

Kjøp kurset på Tryggportalen.no

For mange bedrifter kan det være både kostbart og vanskelig å frigjøre tid til å sende ansatte på klasseromskurs. Derfor har vi laget et e-læringsopplegg basert på suksessen vi har hatt med våre klasseromskurs. Kurset er bygd opp i moduler med film, tekst og bilder. Etter endt kurs må man bestå en test for å få utstedt kursbevis. Trygg Kurs AS har gleden av å tilby grunnleggende brannvernkurs for alle virksomheter som er pålagt å gi brannvernopplæring. Dette gjelder for eksempel barnehager, sykehjem, skoler, behandlingsinstitusjoner og kjøpesentre.

Følgende emner blir bl.a. gjennomgått:
– Lover og forskrifter
– Nødvendigheten av brannvernarbeid
– Brannteori
– Innføring i slukkemidler
– Organisatoriske og tekniske brannverntiltak
– Holdninger og motivasjon

Krav til forkunnskaper: Ingen

Praktisk informasjon: Når man bestiller kurset, får man tilgang til kursmateriellet via vår nettside tryggportalen.no. Tilgangen varer i 12 måneder. Kurset kan gjennomføres på PC, smart-telefon og nettbrett så lenge man har tilgang til internett.

Pris: Kurset koster 1.600,- eks. mva. Utstedelse av kursbevis er inkludert i prisen.

Kjøp kurset på Tryggportalen.no

Skroll til toppen