Sikkerhetsopplæring for sjøfolk på mindre skip

Kurset er tilpasset sikkerhetsopplæring for arbeid på skip med lengde opp til 24 meter i fartsområde liten kystfart eller mindre – Dekksoffiser klasse 6.


Kurset er mindre omfattende enn STCW Grunnleggende Sikkerhetsopplæring for Sjøfolk, samtidig som det oppfyller minimumskrav til sikkerhetskurs for personer som ikke har behov for høyere sertifikat enn Dekksoffiser klasse 6.

I tillegg godkjennes kurset som alternativ til STCW Grunnleggende Sikkerhetsopplæring for personer som skal tjenestegjøre på passasjerskip med bruttotonnasje under 300 i helt innelukket farvann – fartsområde 1.

Merk at det så langt ikke finnes konverteringsordninger fra kurset Sikkerhetsopplæring for Sjøfolk på mindre skip til kurset STCW Grunnleggende Sikkerhetsopplæring (IMO 50). Sistnevnte kurs er noe mer omfattende og har ingen begrensninger når det gjelder fartøystype eller fartsområde.

– Personlige redningsteknikker
– Forebyggende brannvern og brannslukking
– Grunnleggende førstehjelp
– Personlig sikkerhet og omsorg for menneskeliv og miljø

E-læring + 1 dag oppmøte

Første del av kurset gjennomføres som e-læring på internett. Resterende opplæring skjer ved oppmøte. Deltaker må ha gjennomført e-læringen før oppmøte.

Kursbevis gyldig i 5 år.

Her er datoer for kommende kurs. Meld deg på i dag.

Skroll til toppen