SHA koordinator

Dette kurset kan du også ta hjemmefra eller fra eget kontor som nettundervisning via Live på nett-løsningen vår. Løsningen støtter toveis-kommunikasjon med lyd og bilde, med instruktør og andre deltakere slik at læringsutbyttet blir som ved et klasseromskurs. Meld deg på i påmeldingsskjema nederst på denne siden.

Dette kurset er tilpasset alle som har en rolle i bygge- og anleggsprosjekter, eller skal arbeide med SHA og HMS der byggherreforskriftens krav kommer til anvendelse.

Hovedfokuset i kurset er koordinators rolle, plikter, ansvar muligheter og begrensninger. Men innholdet i kurset er også svært nyttig og relevant for de øvrige roller som forskriften omfatter:
• Byggherrer, byggherrens representant og SHA-Koordinator: KU – KP
• Prosjektledere, anleggsledere, byggeledere, eiendomsutviklere o.a.
• Verneombud, HMS ledere
• Prosjekterende, rådgivende ingeniører og arkitekter
• Arbeidsgivere og enmannsbedrifter
• Konsulenter, rådgivere, o.a.

Kurset er en naturlig fortsettelse av vårt kurs i Byggherreforskriften og arrangeres derfor dagen etter dette kurset slik at de som ønsker det kan ta både Kurs i Byggherreforskriften og SHA koordinator to påfølgende dager.

Krav til forkunnskaper: Det er ingen formelle krav til forkunnskaper, men for å få fullt utbytte av kurset bør man ha erfaring med HMS og SHA i byggeprosjekter eller ha tatt vårt kurs i Byggherreforskriften i forkant. Deltakerne må beherske norsk muntlig.

Praktisk informasjon: Kurset avholdes fra kl. 09.00–16.00. Trygg Kurs sørger for nødvendig utstyr for gjennomføring av kurset.

Pris: 3.600,- per deltaker og inkluderer kursmateriell og utstedelse av kompetansebevis. Bestiller du både kurs i Byggherreforskriften og SHA koordinator samtidig får du 10% rabatt på totalprisen.

Hvis ønskelig, kan vi også tilby bedriftsinterne kurs på forespørsel.

Aktuelle kurs


Meld deg på vårt nyhetsbrev

Nyhetsbrev med nyheter og aktuelt fra Trygg Kurs AS

Handlekurv
Rull til toppen