Toppmeny

Trygg Kurs inngår nasjonal avtale med Ahlsell Norge

Trygg Kurs AS har inngått en nasjonal avtale med Ahlsell Norge der Trygg Kurs blir nasjonal leverandør av FSE- og førstehjelpsopplæring til Ahlsell og Ahlsell sine kunder.

For å håndtere den årlige FSE- og førstehjelpsopplæringen myndighetene krever av elektrikere og instruert personell, har Ahlsell inngått en nasjonal avtale med Trygg Kurs. På denne måten blir vedlikehold av denne type kompetanse ivaretatt nasjonalt, noe som bidrar til å sikre høyt faglig nivå på alle Ahlsell sine lokasjoner.

Avtalen inkluderer også leveranse og drift av Ahlsell-Akademiets kursportal med tilhørende it-systemer for bestilling, logistikk, kompetansebevis, dokumentasjon og oppfølging av intervallkrav. På denne måten kan Ahlsell ivareta opplæring og kompetansekrav for sine kunder på en enda bedre måte i tiden fremover.

– Trygg Kurs har de siste årene samarbeidet med Ahlsell om kurs og opplæring. Vi er stolte og ydmyke, og tar det som en stor tillitserklæring at Ahlsell nå velger oss som nasjonal leverandør. Avtalen viser at Trygg Kurs er en attraktiv totalleverandør av rådgivning og opplæring for kunder med svært strenge kvalitetskrav, sier Trond Bjelland, daglig leder i Trygg Kurs AS.

Partene vil samarbeide tett for å bidra til å forenkle hverdagen til Ahlsell sine kunder – noe som understøtter Ahlsell sitt mantra «gjør det enklere å være fagmann»

Kommentarene er lukket
Trygg Kurs AS