Vellykket HMS-konferanse på Lillestrøm

Onsdag og torsdag, 15. og 16. november, gikk HMS-konferansen på Lillestrøm av stabelen. Trygg Kurs deltok som vanlig som utstiller. Det var også litt ekstra stas for Trygg Kurs på årets konferanse da vår egen QA manager Oddbjørn Granlund hadde det avsluttende innlegget med temaet «Hvordan kan vi jobbe for å forhindre fall fra høyde».

Den årlige konferansen har etablert seg som en viktig møteplass for alle som jobber med HMS og som er opptatt av at bygg og anlegg skal være en sikker bransje og jobbe i. Som tidligere år fikk deltakerne høre interessante foredrag og innlegg på rekke og rad og i pausene var det tid for faglige diskusjoner med kollegaer, konkurrenter og leverandører. Akkurat slik det skal være :-)

Har du spørsmål om opplæring i bruk av fallsikring eller valg av fallsikringsutstyr? Ta kontakt med vårt kundesenter på telefon 21544010 eller [email protected]

Som leverandør av sikkerhetsopplæring og sikkerhetsutstyr og med en rekke kunder og partnere innen byggenæringen er dette derfor en konferanse vi i Trygg Kurs ikke vil gå glipp av, og vi anbefaler varmt alle som jobber med HMS å delta på denne konferansen.

– Vi er veldig fornøyd med responsen og ser allerede fram til neste år, sier Trond Bjelland, daglig leder i Trygg Kurs.