Nye datoer for Verneombudskurs og HMS-kurs for ledere – vi er tilbake i de store byene

Vi har lagt ut nye datoer for Verneombudskurs og HMS-kurs for ledere fram mot sommeren 2022. Nytt for neste halvår er at vi igjen har satt opp kurs i de største byene i Norge. Vi vil selvfølgelig fortsette å tilby kurs i digitale klasserom, noe som har blitt veldig populært og en trend vi tror vil holde seg ved siden av klasseromskurs.

Finn aktuelt HMS-kurs i menyen over for å se aktuelle datoer eller se full kurskalender på denne siden.

Nettkurs
Mange av kursene våre er også laget som nettkurs, også HMS for ledere og 2-dagers varianten av Verneombudskurs. Kursene kan gjennomføres på en elektronisk enhet når det passer deg. Nettkursene våre finner du på tryggportalen.no

Bedriftsinterne kurs
I tillegg til åpne kurs tilbyr vi også bedriftsinterne kurs og vi kan skreddersy opplæringen til ditt behov. Ta kontakt og fortell oss om ditt behov så kan vi sette opp et opplæringsløp sammen.

Sertifisert opplæring
Trygg Kurs er også sertifisert for opplæring på truck, kran og anleggsmaskin og kan gjennomføre dette for din bedrift på forespørsel. Lurer du på hva forskjellen er på sertifisert og dokumentert opplæring? Da kan du se en kort video om emnet her.

Har du spørsmål? Ta kontakt med oss på telefon 21 54 40 10 eller på e-post kundesenter@tryggkurs.no

Handlekurv
Rull til toppen