Nå kan du melde deg på høstens kurs

Vi har lagt ut en rekke nye datoer på våre mest populære kurs fram mot jul, og vi er stolt av bredden vi nå kan tilby. For deg som trenger stillasbyggerkurs, stolpekurs eller mastekurs kan vi invitere til kurs i innendørshall med bedre plass og flere stolper og master. Finn ditt kurs i kurskalenderen eller se i menyen over og meld deg på i dag.

I vårt kurstilbud finner du bl.a. følgende kurs: HMS-kurs for ledere, Verneombudskurs, Kurs for personvernombud, Varme arbeider, Våtromskurs (BVN), Byggherreforskriften, Industrivern, Innsatsleder, Fallsikring, Stolpe- og Mastekurs, Årlig nedfiring, Lift/personløfter, Brannforebyggende kurs – Brannvernlederkurs, FSE med førstehjelp, Instruert personell med førstehjelp og Stillaskurs.

Nettkurs – e-læring
Mange av kursene våre er også tilgjengelig som nettkurs. Se utvalget av nettkurs på vår portal tryggportalen.no

Bedriftsinterne kurs
I tillegg til åpne kurs tilbyr vi også bedriftsinterne kurs og vi kan skreddersy opplæringen til ditt behov. Ta kontakt og fortell oss om ditt behov så kan vi sette opp et opplæringsløp sammen.

Sertifisert opplæring
Trygg Kurs er også sertifisert for opplæring på truck, kran og anleggsmaskin og kan gjennomføre dette for din bedrift på forespørsel. Lurer du på hva forskjellen er på sertifisert og dokumentert opplæring? Da kan du se en kort video om emnet her.

Har du spørsmål? Ta kontakt med oss på telefon 21 54 40 10 eller på e-post kundesenter@tryggkurs.no

Meld deg på vårt nyhetsbrev

Nyhetsbrev med nyheter og aktuelt fra Trygg Kurs AS

Shopping Cart
Rull til toppen