Toppmeny

Kurskalenderen frem til sommeren er klar – meld deg på i dag!

Vi har nå oppdatert kurskalenderen vår med flere datoer fram mot sommeren og det er også noen interessante nyheter i kurskatalogen.

Nye kurs vi nå tilbyr er Kurs for personvernombud (GDPR), SHA koordinator, Arbeidsvarsling, Granskningsleder og Byggherreforskriften 2021.

Ellers vil du i vår kurskalender finne Verneombudskurs, Våtromskurs (Kurs i Byggebransjens våtromsnorm), Brannvernlederkurs (brannforebyggende kurs), Fallsikringskurs, Stolpekurs og mange flere.

Rene teorikurs er satt opp som nettundervisning og vil gjennomføres i digitale klasserom med toveis overføring av lyd og bilde, en løsning vi får gode tilbakemeldinger på.

Når det gjelder kurs som krever praksis og som derfor må gjennomføres på et av våre kurssentre så har vi satt opp datoer for disse også, men vi i Trygg Kurs er selvfølgelig nøye med å følge de smittevernsrestriksjonene som til enhver tid gjelder i vårt område. Så om det skulle vise seg at fysisk klasseromsundervisning ikke lar seg gjennomføre vil alle påmeldte på våre åpne kurs kunne velge å avlyse eller bli flyttet til neste gjennomføring.

Se hele kurskalenderen her

Kommentarene er lukket
Trygg Kurs AS

Meld deg på vårt nyhetsbrev

Nyhetsbrev med nyheter og aktuelt fra Trygg Kurs AS