Bli kjent med oss som jobber i Trygg Kurs

Trygg Kurs har vært i sterk vekst de siste årene. Vi har åpnet flere nye avdelinger og fått mange nye medarbeidere. For at du, enten du er kunde, leverandør eller samarbeidspartner skal bli litt bedre kjent med oss vil du framover få møte kollegaene våre i nyhetsbrevet vårt. Førstemann ut er Svein Balsgård som jobber på vår avdeling på Hvalstad i Asker.

Svein har jobbet for oss siden 2016 med undervisning innen HMS- og arbeidsmiljølovgivning, førstehjelp, industrivern og FSE. Han er en engasjert og engasjerende person og instruktør. Det er jeg sikker på at du er enig i om du har vært på et av kursene hans. Han jobber på vårt kurssenter på Hvalstad i Asker.

Navn: Svein Balsgård
Avdeling: Hvalstad i Asker
Jobber som og med: Seniorinstruktør og TQM
Fagområde: HMS- og arbeidsmiljølovgivning, industrivern, førstehjelp.
Favorittkurs: HMS grunnkurs/Verneombudskurs, fagleder industrivern
Hva liker du med jobben din: Liker veldig godt det å kunne hjelpe de som er på mine kurs til å se hvordan de kan være med å skape et godt og trygt arbeidsmiljø når de er tilbake på arbeidsplassen sin, enten de er verneombud, ledere, medlemmer i AMU eller om de jobber i bedriftens industrivern. Og så må jeg legge til at som instruktør treffer man mange mennesker i mange forskjellige bransjer og det er lærerikt, utviklende og berikende.

Verneombudskurs – 2 dager
Verneombudskurs – 40 timer
Fagleder Industrivern
Industrivern Grunnkurs

Skroll til toppen