Vi er på HMS-konferansen 15. og 16. november

15. og 16. november er vi på plass som utstiller på HMS-konferansen på Thon Hotel Lillestrøm. I tillegg vil vår QA Manager Oddbjørn Granlund på torsdag holde innlegget “Hvordan kan vi jobbe for å forhindre fall fra høyde”. Vi ser fram til to spennende dager med faglig påfyll og hyggelige kollegaer.

Oddbjørn Granlund, QA Manager i Trygg Kurs.

HMS-Konferansen arrangeres årlig av Samarbeid for Sikkerhet i bygg og anlegg (SfSBA). SfSBA er en pådriver for en sikker og skadefri bygge- og anleggsnæring og er underlagt EBA.

Som en stor leverandør av sikkerhetsopplæring og med en rekke kunder og partnere innen byggenæringen er dette en konferanse vi ikke vil gå glipp av. Vi har også siden forrige konferanse etablert oss enda tydeligere i markedet innen sikkerhetsutstyr for arbeid i høyden og tror at mange eksisterende og nye kunder vil sette pris på den totalpakken vi nå kan tilby, sier Trond Bjelland, daglig leder i Trygg Kurs. Han håper at så mange som mulig stikker innom standen vår for en uforpliktende prat om HMS, opplæring og sikkerhetsutstyr :-)