Vi åpner ny avdeling i Haugesund

Trygg Kurs åpner nå ny avdeling på Raglamyr i Haugesund. Den nye avdelingen gir oss muligheten til å betjene et bredere spekter av kunder og styrker vår tilstedeværelse i regionen.

Raglamyr er en viktig handels- og næringspark i Haugesund. Området har et stort utvalg av tjenester og fasiliteter og med sin strategiske beliggenhet og gode infrastruktur er Raglamyr det ideelle stedet for vår nye avdeling.

Trygg Kurs har allerede avdelinger i Stavanger og Bergen og ønsker nå å styrke tilstedeværelsen på Vestlandet og båndene til Haugesund og omegn. Som et firma som verdsetter kompetanseutvikling og profesjonell rådgivning, vil Trygg Kurs sin tilstedeværelse på Raglamyr gi bedrifter i regionen tilgang til tjenester og ekspertise innen kurs og rådgivning med fokus på HMS og kvalitet.

Trygg Kurs har i over 15 år levert kurs og rådgivning innen HMS, dokumentert og sertifisert sikkerhetsopplæring, brannvern, industrivern og førstehjelp. Våre oppdragsgivere er både private og offentlige foretak på land og offshore.

Vi er stolte over å kunne bidra til byens voksende næringsliv og ser frem til å samarbeide med næringslivet i Haugesund.