Trygg Kurs utvider satsing på våtromskurs – kjøper opp kursvirksomheten til VW Consult

Etter konstruktive samtaler og forhandlinger, er det en glede at vi har oppnådd enighet om en avtale som sikrer videreføring av kursvirksomheten til VW Consult AS.

Kundene til VW Consult som blir med videre hos Trygg Kurs vil i tillegg til kurs i Byggebransjens Våtromsnorm også få tilgang til et bredere, mer fleksibelt og fremtidsrettet kurstilbud. De vil møte en kursleverandør med gode systemer som sikrer profesjonell gjennomføring, og som også ligger langt fremme teknologisk, blant annet med utstrakt bruk av digital undervisning.

Trygg Kurs setter pris på tilliten som VW Consult har vist oss, og ser frem til å bygge videre på det renomè som de har bygd opp de siste 20 årene, tuftet på faglig dyktighet og kvalitet. VW Consult sine tidligere kunder vil kunne se frem til en enklere hverdag fordi de kan forholde seg til èn totalleverandør av undervisning og rådgivning i arbeidsdager preget av faglige utfordringer, myndighetskrav og standarder.

Vidar Wold, daglig leder i VW Consult, har besluttet å trappe litt ned, men det er gledelig at han vil ha en rådgivende funksjon hos Trygg Kurs.

– Vi er veldig glade for at vi kan nyttiggjøre hans faglige ekspertise i Trygg Kurs også i tiden fremover, sier Trond Bjelland, daglig leder i Trygg Kurs.

Trygg Kurs ser frem til videre samarbeid, og ønsker alle nye kunder velkomne!

Handlekurv
Rull til toppen