Trygg Kurs åpner avdelingskontor i Grenland

Etter over 15 år med økende aktivitet på Østlandet og i omkringliggende regioner har Trygg Kurs nå etablert et avdelingskontor i Grenland for å befeste sin posisjon som totalleverandør av kursvirksomhet i regionen.

Grenland er kjent for et robust næringsliv med stor omstillingsevne og vi gleder oss til å bli bedre kjent med de lokale bedriftene, sier daglig leder Trond Bjelland.

Det nye kurssenteret vil komme både eksisterende og nye kunder til gode i form av lokal tilhørighet og lavere reisekostnader for virksomheter som skal sende ansatte på kurs. Grenland-avdelingen tilbyr hele spekteret av opplæring Trygg Kurs tilbyr, og vil derfor kunne bidra til obligatorisk opplæring og kompetanseutvikling for det velutviklede næringslivet i regionen som eksempelvis.

Beliggenhet
Kurslokalene ligger i Bedriftsveien 27 i Skien og sentralt plassert med tanke på næringslivet i området. Det er kort avstand til de omkringliggende byene, lett å finne frem, og gode parkeringsmuligheter. Skal du på et av våre kurs og bor sør for Oslo så mener vi at vår avdeling i Skien kan være et godt alternativ til å gå på kurs i Asker eller Oslo. Det er god plass og lyst og trivelig i andre etasje. Lokalene egner seg ypperlig for undervisning. Utendørs er det arealer for praktisk trening med lift, slokkeøvelser med mer.

Rull til toppen