Statnett og Trygg Kurs i samarbeid for lovende medarbeidere

Statnett med ca. 1.400 ansatte har valgt Trygg Kurs AS for å gi opplæring til sine talentfulle, ansvarsbevisste og faglig dyktige lærlinger.

Det er ingen selvfølge at vi har strøm i stikkontaktene året rundt. Statnett sikrer strømforsyning gjennom drift, overvåking og beredskap av det sentrale strømnettet døgnet rundt, og det innebærer ofte arbeid i høyden. Dessverre er det et faktum at fall er en av de vanligste årsakene til skader og dødsfall på arbeidsplasser i Norge. Statnett tar sitt ansvar som arbeidsgiver på alvor, og har valgt Trygg Kurs til å gi sine verdifulle lærlinger en grundig opplæring i bruk og håndtering av klatreutstyr, og de nødvendige forutsetninger for å sikre seg selv og kollegaer ved arbeid i høyden.

Kurset har både en teoretisk og en praktisk del og går over 4 dager. I tillegg til en innføring i regelverket knyttet til arbeid i høyden, gis det opplæring i fallteori, riktig valg og bruk av utstyr for seg selv og andre, kameratredning, sammensatt redning, brukerkontroll samt vurdering av muligheter og begrensninger. Trygg Kurs tilpasser naturligvis kursinnholdet til deltakerne og bygger videre på den enkeltes kunnskapsnivå i den løpende dialogen mellom deltakerne og instruktørene.

Trygg Kurs er stolt og glad for å kunne samarbeide med Statnett i det viktige arbeidet med å utvikle og dyktiggjøre lærlinger for en sikker arbeidshverdag i høyden.

Handlekurv

Meld deg på vårt nyhetsbrev

Nyhetsbrev med nyheter og aktuelt fra Trygg Kurs AS

Rull til toppen