Toppmeny

Nye datoer for Verneombudskurs og HMS-kurs for ledere

Vi har lagt ut nye datoer for Verneombudskurs og HMS-kurs for ledere for de første ukene i 2021. Fordi vi ønsker at våre kursdeltakere skal føle seg trygge når de er på kurs hos oss og på grunn av forskjellige og skiftende smittevernsregler har vi foreløpig konsentrert oss om å arrangere kursene som nettundervisning i digitale klasserom.

Selv om vi i Trygg Kurs har kunnet tilby nettundervisning fra våre studioer i lang tid er det først nå under koronapandemien at nettundervisningskurs virkelig har begynt å bli allment akseptert som gjennomføringsform. Kursdeltakere virker til å føle seg tryggere og tryggere på det tekniske noe som igjen gjør kursopplevelsen bedre for alle de involverte. Våre digitale klasserom har toveis overføring av lyd og bilde, chat og rekk opp hånda-funksjonalitet alt for at du skal få et så godt læringsutbytte som mulig. Så selv om du sikkert gleder deg til det igjen blir greit å gå på et tradisjonelt klasseromskurs kan vi forsikre deg om at et nettundervisningskurs er et meget godt alternativ.

Finn aktuelt HMS-kurs i menyen over for å se aktuelle datoer eller se full kurskalender på denne siden.

Nettkurs
Mange av kursene våre er også laget som nettkurs, også HMS for ledere og 2-dagers varianten av Verneombudskurs. Kursene kan gjennomføres på en elektronisk enhet når det passer deg. Nettkursene våre finner du på tryggportalen.no

Bedriftsinterne kurs
I tillegg til åpne kurs tilbyr vi også bedriftsinterne kurs og vi kan skreddersy opplæringen til ditt behov. Ta kontakt og fortell oss om ditt behov så kan vi sette opp et opplæringsløp sammen.

Sertifisert opplæring
Trygg Kurs er også sertifisert for opplæring på truck, kran og anleggsmaskin og kan gjennomføre dette for din bedrift på forespørsel. Lurer du på hva forskjellen er på sertifisert og dokumentert opplæring? Da kan du se en kort video om emnet her.

Har du spørsmål? Ta kontakt med oss på telefon 21 54 40 10 eller på e-post [email protected]

Kommentarene er lukket
Trygg Kurs AS

Meld deg på vårt nyhetsbrev

Nyhetsbrev med nyheter og aktuelt fra Trygg Kurs AS