Toppmeny

Ny funksjonalitet på Tryggportalen

Trygg Kurs har over 10 års erfaring med kurs og rådgivning innen HMS, beredskap og sikkerhet for både landbaserte og offshore-bedrifter. For å kunne hjelpe både gamle og nye kunder i enda større grad etablerte vi tryggportalen.no, en digital læringsplattform. Her finnes det nå over 20 forskjellige nettkurs på norsk, engelsk og polsk, basert på våre populære klasseromskurs. Nettkursene spilles inn i vårt eget filmstudio med erfarne instruktører på begge sider av kameraet.

Siden vi lanserte Tryggportalen har vi fortløpende, basert på våre kunders behov og tilgjengelig teknologi, lansert ny og forbedret funksjonalitet. Nå lanserer vi versjon 4 og her er noe av den funksjonaliteten som er gjort tilgjengelig på Tryggportalen den siste tiden.

– Mulighet for å kjøpe lisenser til kurs i «bulk»
– Brukervennlighet på alle plattformer
– Administrere lisensene ved å dele disse ut til kollegaer/ansatte
– Oppfølging av kursdeltakeres status
– Tilgang til egne og dine deltakeres kursbevis
– Se deltakeres komplette kurshistorikk i portalen
– Rapporter
– Varsling ved intervallkrav

Nyeste oppdatering er at vi også har fått på plass en intervallfunksjon som gjør det enda enklere for deg som arbeidsgiver og arbeidstaker å ivareta myndighetenes intervallkrav på enkelte kurs. Dette innebærer at systemet automatisk sender ut påminnelse til kursdeltaker og gruppeleder om at det er 14 dager igjen til gyldigheten på kurset utløper i henhold til myndighetenes krav til vedlikehold av kompetanse, slik at du enkelt kan holde deg oppdatert.

Ønsker du å få demonstrert hvordan Tryggportalen kan bidra til å forenkle kompetansehevingen i din bedrift? Ta kontakt med oss på [email protected] eller på tlf 21 54 40 10.

Kommentarene er lukket
Trygg Kurs AS

Meld deg på vårt nyhetsbrev

Nyhetsbrev med nyheter og aktuelt fra Trygg Kurs AS