Møt oss på Industrivernkonferansen 7. og 8. desember

7.-8. desember kan du møte oss på Industrivern-konferansen på Thon Hotel Arena på Lillestrøm. Vi i Trygg Kurs vil være tilstede som utstiller og om du er en av de som skal på konferansen håper vi du tar deg tid til å ta en tur innom standen vår. Trygg Kurs er en erfaren leverandør av både kurs og sikkerhetsutstyr til industrivern i Norge, og kanskje vi også kan hjelpe deg og din bedrift.

Industrivernkonferansen er en viktig møteplass for alle som ønsker å holde seg oppdatert på det siste innen fagfeltene beredskap og industrivern. Foredragene legger stor vekt på erfaringsutveksling, og deltakerne oppfordres også til å diskutere og snakke med hverandre, med NSO og med utstillerne i pausene. Nødetatene vil også være representert både som foredragsholdere og blant deltakerne.

Det er også satt av plass til en utstilling med leverandører som har med seg det siste innenfor beredskapsutstyr og -tjenester.

Påmeldingen for årets konferanse er stengt nå, så om du ikke har fått meldt deg på oppfordrer vi deg til å følge med på nettsiden til NSO slik at du ikke går glipp av neste års konferanse.

Rull til toppen