Kurskalender for hele 2024 er klar

Nå er kurskalenderen for 2024 klar og lagt ut på våre nettsider. Finn ditt kurs i kurskalenderen eller utforsk menyen over og meld deg på kurs i dag.

I vårt kurstilbud finner du aktuelle kurs for alle bransjer. Noen av de kursene vi tilbyr er Liftkurs, Fallsikringskurs, Verneombudskurs, Arbeidsvarslingskurs, Varme arbeider-kurs, FSE-kurs, kurs i Byggherreforskriften, kurs for SHA-koordinator, Brannvernkurs, Industrivernkurs, Fagleder industrivern, Våtromskurs, HMS-kurs for ledere og kurs for Instruert personell med førstehjelp med mer.

Verneombudskurs 
I 2024 har vi satt opp Verneombudskurs i Oslo, Bergen, Trondheim, Stavanger, Asker og Kristiansand. I tillegg til fysiske klasseromskurs tilbyr vi også i 2024 Verneombudskurs i digitalt klasserom.

Bedriftsinterne kurs
I tillegg til åpne kurs satt opp i vår kurskalender tilbyr vi også bedriftsinterne kurs. Ved å bestille bedriftsinternt kurs kan vi i mye større grad skreddersy opplæringen til ditt behov, fra innhold til dato og sted. Ta kontakt og fortell oss om ditt behov så kan vi sette opp et opplæringsløp som passer din bedrift.

Nettkurs – e-læring
Vår katalog med nettkurs utvides stadig. Se utvalget av nettkurs på tryggportalen.no

Sertifisert opplæring
Trygg Kurs er også sertifisert for opplæring på truck, kran og anleggsmaskin og kan gjennomføre dette for din bedrift på forespørsel. Lurer du på hva forskjellen er på sertifisert og dokumentert opplæring? Da kan du se en kort video om emnet her.

Har du spørsmål? Ta kontakt med oss på telefon 21 54 40 10 eller på e-post [email protected]