Toppmeny

Fra 1.1. 2020 er det endringer i ordningen for HMS-kort

Fra januar 2020 er det blitt nytt utsende, nye farger og informasjon på HMS-kort for både Bygg og anlegg og Renhold. I samarbeid med EVRY har Arbeidstilsynet utviklet en ny bestillingsportal som gjør det enklere for arbeidsgiver å bestille HMS-kort.

Ved å logge deg inn med BankID kan du enkelt legge inn bestilling på bygge- og renholdskort til alle ansatte.

Pris på kortet er kr 104,- + mva og porto

HMS-kort for bygg og anlegg

HMS-kort for renhold

I tillegg til ny bestillingsløsning for HMS-kort vil det bli åpnet for nye brukere av API-tjenester 17. februar 2020. API løsningen vil gjøre det enklere for bedrifter og knytte sine egne systemer opp mot bestilling av HMS-kort. Arbeidstilsynet kan kontaktes for en avtaleinngåelse for nye brukere av API løsningene.

I løpet av våren vil det bli lansert en HMS-app som vil gjøre det enklere å innhente bilder og legitimasjonkopier av ansatte i virksomheten.

NB! Bilder og legitimasjonskopier vil ikke bli overført til ny leverandør av HMS-kort og man kan dermed ikke gjenbruke bilde og legitimasjonskopier når kortet trenger å rebestilles. Nytt bilde og legitimasjonskopi må lastes opp på nytt ved en ny kortbestilling. Følg med på nyhetssiden for mer informasjon om HMS-appen og dato for oppstart: www.hmskort.no

Alt du trenger å vite om HMS-kortet finner du her i veiledningen fra Arbeidstilsynet

Kommentarene er lukket
Trygg Kurs AS

Meld deg på vårt nyhetsbrev

Nyhetsbrev med nyheter og aktuelt fra Trygg Kurs AS