Toppmeny

2.500 ble kurset i våtromsnormen i 2017

Antall Godkjente våtromsbedrifter vokser, og Fagrådet for våtrom melder om stor interesse for kurs i Byggebransjens våtromsnorm (BVN).

Det skriver Fagrådet for våtrom i en pressemelding torsdag.

Våtromsdagene, som arrangeres i regi av Fagrådet for våtrom (FFV), er i gang på Soria Moria Hotell i Oslo med 140 frammøtte. Onsdag denne uken arrangerte FFV en instruktørsamling sammen med 20 frammøtte kursinstruktører.

FFV melder om at de i dag har 1.150 Godkjente våtromsbedrifter, og at hele 2.500 gjennomførte kurs i Byggebransjens våtromsnorm i løpet av fjoråret.

– Fagrådet går veldig bra om dagen. Henvendelser fra forbrukermarkedet går ned, men det er flere fra de profesjonelle som tar kontakt. Og det er positivt at mange ringer før de gjør. Det er svært gledelig, sier daglig leder Cato Karlsen i pressemeldingen.

– Det er stor vekst på kursivirksomheten i modul B, noe som er et bevis på at bedriftene har et formål og ønske om mer kompetanse, og igjen oppfylle kravene for å bli Godkjent våtromsbedrift. Og GVB forplikter. Folk forventer kvalitet når de leier inn en Godkjent våtromsbedrift, legger han til.

(Kilde: bygg.no)

Kommentarene er lukket
Trygg Kurs AS