Offentlige taler

Offentlige taler forbindes ofte ved at det skal holdes en tale til et større publikum, kanskje til media eller kanskje online. I noen situasjoner kan det være at du taler ut fra et manus som andre har utarbeidet.

Publikumet er som nevnt ofte vesentlig større enn ved en ordinær presentasjon, og taleren vil nesten helt sikkert måtte bruke en mikrofon og være på en scene i f.eks. en større sal eller auditorium.

I motsetning til ordinære presentasjoner, vil taleren bare kunne bruke visuelle hjelpemidler i begrenset utstrekning, og ferdighetene som kreves for å gjøre det bra, er noe annerledes enn ved ordinære presentasjoner for en mindre forsamling.

Vårt kurs er designet for å utruste deg med den nødvendige selvtilliten til å kunne håndtere et stort publikum. Du vil lære hvordan du kan bruke ditt viktigste instrument; stemmen din, og til tross for størrelsen, være i stand til å opprettholde god kontakt med publikum.

Typiske læringsutbytte

  • Øve på å holde klare og konsise taler til et større publikum
  • Forstå hvordan undervisningen blir logisk og lærerikt for publikum
  • Føle deg trygg på bruk av teknologi og mikrofon
  • Kunne engasjere og motivere et stort publikum
  • Kunne opprettholde øyekontakt med en stor forsamling
  • Sette seg personlige mål

Vi har for tiden ikke satt opp åpne datoer for dette kurset, men kurset kan gjennomføres bedriftsinternt på forespørsel. Så ta gjerne kontakt om du eller din bedrift er interessert.

Kontaktskjema

Fyll ut skjemaet for å ta kontakt med oss

Rull til toppen