Salg og presentasjon

Salg, salgsledelse og god kundebehandling
I dagens marked med stor konkurranse, der det er mange virksomheter som tilbyr tilsvarende produkter og tjenester, kommer forskjellen og dermed konkurransefortrinnet, fra virksomhetens evne til å levere en helhetlig kundeopplevelse. Dette kan blant annet oppnås gjennom kurs i salg, salgsledelse og god kundebehandling.

I tillegg er evnen til å forhandle avgjørende. Ingen andre ferdigheter kan gi et så umiddelbart positivt økonomisk resultat for virksomheten din. Vellykkede forhandlere sparer tid og penger og er mer produktive.

Vår serie med kurs i salg, salgsledelse og god kundebehandling, er utviklet for å gi deg disse viktige ferdighetene, og er relevante for alle som har kontakt med kunder, enten din rolle er selger, salgsleder eller er i en eller annen form for kundebehandling.

Presentasjon og undervisning
For å lykkes er det viktig å bli sett på av andre som troverdig og effektiv. Dette gjelder ikke bare Der det er troverdighet, er det så mye lettere å være i stand til å påvirke andre, oppnå resultater og formidle et budskap som ‘kommer gjennom’ til publikum, som da vil være tilbøyelige til å ønske å lytte til deg og hva du har å si. Derfor må du jobbe med å bli flinkere til å presentere og undervise, for å øve innflytelse og kunne bygge sterke relasjoner.

Våre kurs innen presentasjon og undervisning, gir et omfattende utvalg av ferdigheter og verktøy som vil styrke din troverdighet, enten du trenger det for personlig utvikling, eller hvis du er i en lederrolle.

Har du spørsmål om våre kurs innen salg og presentasjon oppfordrer vi deg til å ta kontakt med vårt kundesenter på [email protected]

Rull til toppen