Ny serie med kurs fra Trygg Kurs

Hos Trygg Kurs utvider vi nå vår kursportefølje ved å lansere en ny serie med kurs i markedet, som vi mener og tror at veldig mange av våre kunder vil ha stort utbytte av. De tre første kursene vi lanserer «Kunsten å selge», «Rådgivende salg» og «Presentasjonsteknikk».

I dagens marked med stor konkurranse, der det er mange virksomheter som tilbyr tilsvarende produkter og tjenester, kommer forskjellen og dermed konkurransefortrinnet, fra virksomhetens evne til å levere en helhetlig kundeopplevelse.

Vår nye serie med kurs kategorien i salg, god kundebehandling og presentasjonsteknikk, er utviklet for å styrke dine ferdigheter innen disse områdene, og er relevante for alle som har kontakt med kunder, enten din rolle er selger, salgsleder eller er i en eller annen form for kundebehandling.

Trygg Kurs har over 15 års erfaring med gjennomføring av kurs for alle bransjer innen en rekke kategorier og fagområder. I tillegg til tradisjonell klasseromsundervisning, tilbyr vi også undervisning i virtuelle klasserom med overføring fra 6 forskjellige studioer. I tillegg har vi også etablert en egen plattform for nettkurs, tryggportalen.no, her kan våre kunder kjøpe og gjennomføre kurs samme dag, døgnet rundt, året rundt.

Ønsker du å komme i kontakt med oss, enten om våre nye kurs innen salg og presentasjon eller noe annet? Ring oss på tlf 21544010 eller send en henvendelse til vårt kundesenter, kundesenter@tryggkurs.no.

Rull til toppen