Toppmeny

Kurskalender for HMS-kurs 1. halvår 2018 er klar

Kurskalenderen for HMS-kurs for 1. halvår 2018 er nå lagt ut på våre nettsider, og i tillegg til kurs i Oslo, Bergen, Trondheim, Stavanger, Kristiansand og Tromsø har vi nå satt opp kurs i Bodø, Molde og Haugesund for å dekke behovet også i disse regionene.

HMS-opplæring er lovpålagt for de fleste bedrifter. Dette gjelder eksempelvis bedriftens ledere, verneombud og AMU medlemmer. Vi tilbyr 40-timers kurs og 2-dagers kurs for Verneombud og AMU-medlemmer og vi har HMS-kurs for ledere. Kursene gjennomføres av dyktige instruktører med evnen til å undervise på en enkel, interessant og fengende måte så det stilles ingen krav til forkunnskaper for å kunne delta. Kompetansebevis blir utstedt til deltakerne for å oppfylle lovens krav til dokumentasjon.

Du finner oversikt og mer informasjon på denne siden.

I tillegg til norsk, kan vi også tilby engelskspråklige kurs på forespørsel.

Bedriftsinterne kurs
I tillegg til åpne kurs tilbyr vi også bedriftsinterne kurs og vi kan skreddersy opplæringen til ditt behov. Ta kontakt og fortell oss om ditt behov så kan vi sette opp et opplæringsløp sammen.

Sertifisert opplæring
Trygg Kurs er også sertifisert for opplæring på truck, kran og anleggsmaskin og kan gjennomføre dette for din bedrift på forespørsel. Lurer du på hva forskjellen er på sertifisert og dokumentert opplæring? Da kan du se en liten video om emnet her.

Kommentarene er lukket
Trygg Kurs AS