Kurskalender for 1. halvår 2023

Nå er kurskalenderen for 1. halvår 2023 klar og lagt ut på våre nettsider. I forbindelse med åpning av nye avdelinger arrangerer vi nå flere typer kurs på flere steder enn noen gang før. Finn ditt kurs i kurskalenderen eller utforsk menyen over og meld deg på kurs i dag.

I vårt kurstilbud finner du kurs aktuelle for alle bransjer. Noen av de kursene vi tilbyr Liftkurs, Fallsikringskurs, Verneombudskurs, Varme arbeider-kurs, HMS-kurs for ledere, Byggherreforskriften, SHA-koordinator, Brannvernkurs, Industrivernkurs, Fagleder industrivern, Våtromskurs, FSE- og Instruert personell-kurs med førstehjelp.

Nyhet! Verneombudskurs i Fredrikstad 
1. halvår 2023 har vi satt opp Verneombudskurs i Oslo, Bergen, Trondheim, Stavanger, Kristiansand, Fredrikstad og Tromsø. I tillegg fortsetter vi å tilby Verneombudskurs i digitalt klasserom.

Nettkurs – e-læring
Vår katalog med nettkurs utvides stadig. Se utvalget av nettkurs på tryggportalen.no

Bedriftsinterne kurs
I tillegg til åpne kurs tilbyr vi også bedriftsinterne kurs og vi kan skreddersy opplæringen til ditt behov. Ta kontakt og fortell oss om ditt behov så kan vi sette opp et opplæringsløp som passer din bedrift.

Sertifisert opplæring
Trygg Kurs er også sertifisert for opplæring på truck, kran og anleggsmaskin og kan gjennomføre dette for din bedrift på forespørsel. Lurer du på hva forskjellen er på sertifisert og dokumentert opplæring? Da kan du se en kort video om emnet her.

Har du spørsmål? Ta kontakt med oss på telefon 21 54 40 10 eller på e-post kundesenter@tryggkurs.no

Rull til toppen