Toppmeny

Gasellebedrift for tredje år på rad

Trygg Kurs har blitt utnevnt til Gasellebedrift i 2017, for tredje år på rad. Det er avisen Dagens Næringsliv som er ansvarlig for utnevnelsen som er basert på nøytrale og objektive kriterier. Hvert år er det i underkant av 2% av norske bedrifter som oppfyller kriteriene, at vi nå oppfyller kriteriene for tredje år på rad er vi selvsagt ganske stolte av.

Trygg Kurs har fokus på å bygge en solid bedrift med en kombinasjon av høy kvalitet og stor faglig bredde i kurstilbudet. Dette medfører at stadig flere bedrifter benytter oss som deres totalleverandør innen HMS- og sikkerhetsopplæring, offshore og landbasert, både nasjonalt og regionalt.

Den sterke veksten vi i Trygg Kurs har opplevd de senere årene har vært spennende, og for våre kunder viser utmerkelsene som Gasellebedrift at vi er, og har vært, en seriøs og solid aktør, og dette vil vi jobbe for å forbli i morgendagens marked.

Fakta om Gasellebedrifter
Gasellene beregnes og vurderes på bakgrunn av regnskapene for de fire seneste årene. En gasellebedrift må ha:
• levert godkjente regnskaper
• minst doblet omsetningen over fire år
• omsetning på over en million kroner første år
• positivt samlet driftsresultat
• unngått negativ vekst
• vært aksjeselskap

Dagens Næringsliv har siden 2003 kåret og presentert de raskest voksende og flinkeste norske bedriftene, Gasellene, i samarbeid med Bisnode.

Vi har kategorisert vårt store utvalg av kurs i toppmenyen over denne artikkelen. Har du andre spørsmål er du selvfølgelig velkommen til å ta kontakt med oss.

Kommentarene er lukket
Trygg Kurs AS